Pages - Menu

12 Sep 2012

Tergamak

.

Lagu diatas ini sedap sebenarnya kalau dinyayikan oleh penyanyi asalnya.Versi saduran yang ini bukan tak best ...best juga cuma kelakar sangatlah.

Sampai hati kau berdua buat video begini dan tergamak pula kau beraksi berdansa begitu.Dialek kelantan yang digunakan bukan masalahnya tetapi kau dua orang itu yang masalahnya.Kalau mahu berseronok pun agak-agaklah dan kalau betul mahu popular buatlah bersungguh-sungguh bukan begini caranya.

Mana boleh ikut shortcut!

Orang kampung mungkin tak malu sangatlah cuma terasa hati sahaja.Mahu marah pun hendak dibuat macam mana sudah minat mereka begitu kita sabar je laaaaah!

chow!

15 comments:

  1. kah kah kah

    actually berlambak2 dah version2 copycat nih dibuat

    macam2

    ReplyDelete
  2. kikiki....memang shortcut betul...rosak lagu...

    ReplyDelete
  3. tergamak awk buat entry n letak video ni.. tak tergamak sy nk tgk smpi habis.. seram!!! hahaha

    ReplyDelete
  4. kahkahkah.

    dorang tak malu ke bila tengok balik video nih.

    adehhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu ice2 baby lagi la macam haaaaaaa....hehe!

      Delete
  5. nak tergelak pun ada aku tgk.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...