Pages - Menu

19 Apr 2015

Syukur Alhamdullilah.


Hari ini entah kenapa aku terasa mahu menulis sesuatu tapi aku malas nak menaip kalau boleh biar aku bercakap dan benda alah ni menaip sendiri.Malas udah tahap dewa la ni.

Cuma ada ketika aku rasa aku macam sudah lost sesuatu.Sebaliknya aku rasa aku sangat terhibur dengan kehidupan aku sekarang.Semua sudah aku lalui cuma berharap tamatnya aku nanti biar aku didalam yang sangat2 gembira.Bila aku nak tamatkan?

Semua yang aku mimpikan telah aku hampir2 hampiri.

Baru aku terperasan yang sekarang ini di ketika ini sudah pukul 1.20 pagi.Sambil menaip sambil mendengar dan melihat curi2 Top 10 Britains Got Talent Aunditions 2015 best of the best.Ntah kenapa aku taip penuh semua sekali...haha...gila gak aku ni!

Cukup berahsia aku SIAPA itu aku.Bukan tidak mahu tunjukkan muka tetapi aku rasa biar aku jadi AKU dan tiada siapa yang tahu.Lama rasanya aku begini dekat2 10 tahun jugaklah aku didalam dunia BLOG ini.Silih berganti blog aku bertukar2 nama TAPI tulisan aku memang senang untuk dihidu itu memang AKU.

SIAPA itu AKU.

AKU kini cukup dewasa dan semakin matang.Matang yang semakin sedia untuk menerima segala macam redha.Istimewa jika kita redha dengan segala macam cubaan dugaan yang memang telah sekian kalinya terencana untuk kita.Ingat selalu akan ia.

Setiap tulisan yang aku tulis apabila aku baca semula aku sedikit pun tidak rasa seperti tidak berguna sebaliknya aku rasa aku sangat bertuah dapat menulis semua yang aku rasa disini dan hari ini aku dapat membacanya semula.

Jangan berhenti menulis.

7 comments:

  1. hai. tak tidur lagi ke? aku pula memang insomnia dan menonton asia next top model

    ReplyDelete
  2. lama sangat dah x nampak blog ni naik kat bloglist..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...