Pages - Menu

20 Sep 2012

Nama Lelaki


.

Nama pun sudah lelaki ini kan pula ' budak lelaki '!

Nasihat aku ialah jangan di halang kalau budak-budak lelaki atau adik lelaki kita terkinja-kinja atau hilang akal kalau terjumpa atau melihat gadis-gadis cantik dan sexy.

Mungkin ada di antara kita pernah terdengar bila ada orang-orang tua kita dahulu berkata begini...

"...eh! dol ko jangan nak menggatal sangat tengok budak-budak perempuan tu..."

Niat orang tua itu baik tetapi entah macam mana penerimaan budak lelaki tadi telah menjadi terbalik.Dia mengambil teguran orang tua itu sebagai sesuatu yang serius.Mulai dari saat dia ditegur agar jangan melihat atau menggatal dengan budak perempuan maka dari saat itu beliau pun tidak lagi melihat budak perempuan sebagai sesuatu yang menarik untuk dimiliki.

Selang beberapa tahun kemudian ada 2 kemungkinan yang bakal terjadi...

Kalau tidak Gay mungkin dia Nyah...hehehehe!

chow!

14 comments:

  1. kira nyah ngn gay ni, jenis orang dengar kata la..?


    tapi kenapa kata tu je dia dengar..? sob..sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. motifnya...

      kerana melarang adakalanya diambil terlalu serius!

      Delete
  2. Moral of the story "biakan la lelaki melihat perempuan yg jelita sexy dan seksa #untung nye jd laki NAMA PUN LAKI kann??? Mate kat atas tangan kat bahu :p

    ReplyDelete
  3. hahahahaha..gay terus ..hehehehe

    ReplyDelete
  4. Hahaha. Takkan la jadi macam tu.

    ReplyDelete
  5. aku ada tgk video ni smlm. exciter bebenor lelaki2 kat situ.

    ReplyDelete
  6. takleh play la plak video ni. line slow kemain.

    tp dah bleh agak dh psl ape. hewhew~ @_@

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...