Pages - Menu

26 Jul 2013

Gadis Russia


Semalam malam selepas terawih entah macam mana aku boleh tersesat ke Ru Tv.Ini youtube untuk lagu2 dari negara Russia.Gadis 2 di atas itu dari kumpulan pop Duo Russia yang bernama Nikita dan ini salah satu video dia yang agak hot dari mereka klik.

Tidak dinafikan mereka gadis2 dari Russia ini cantik2 belaka.Tinggi dan sexy.

Lebih dari 5 jam aku melayari laman2 yang berkisah tentang gadis Russia dan negara sekitarnya.Bila kita ambil kisah maka banyak cerita yang kita temui.Baik buruk negara yang bernama Russia ini.Bagaimana mereka menangani keganasan yang mereka terima dari puak2 pemisah dari pihak Chencya.Ia mereka adalah orang muslim yang telah lama dizalami oleh pihak tentera Russia.

Aku faham akan beberapa perkara yang tidak sesuai diceritakan disini.Bagaimana kejamnya Mafia mereka.Bagaimana watak dan perilaku mereka yang ganas.Bagaimana mereka melayan kaum wanita dengan teruk dan sadis.Mereka juga secara umumnya agak kasar orangnya.

Negara2 besar seperti Russia,China,India,Indonesia dan Amerika sifat2 kemanusian mereka agak begitu kuno sekali.Tiada rasa belas kasihan dan lebih kebinatangan sifat dan sikap manusia mereka.

Tolak ketepi semua itu.Aku cuma minat dengan gadis2 mereka sahaja.Aku juga minat dengan bahasa mereka iaitu bahasa Russia.Ialah mana tahu kalau aku rajin sedikit dan ambil tahu sikit2 tentang bahasa Russia ini boleh la aku kesana nanti kalau ada rezeki.@ berangan kuat aku ni kannnn!


chow!

29 comments:

  1. in.shaa.Allah boleh punya =) nnti smpai la 2 russia..kt sna pn ramai pnganut islam..cuma mazhab je berbeza

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu tu...tapi aku ni minat kat gadis2 ye jer...:)

      Delete
  2. Awek russia muka live doll.. serius cantik ha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..terghanga juga la mulut i ni...hehe.

      Delete
  3. Tak apa, beranagan dulu, satu hari nanti siapa tahu kan.. :)

    sebut pasal kekejaman,tak sangguplah nak tgk..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu ada jodoh kan...


      kekejaman tu jgn cerita la mmg mcm jahanam mereka ni.

      Delete
  4. Replies
    1. terbaik yer kan....lain macam :)

      Delete
  5. Setuju. Tinggi lampai, muka cute. Ah pendek kata memang cantik la.
    Contoh nya macam Evelyn Salt.


    -Tin Kosong-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada taste juga kita ni kan...hehe.

      Delete
  6. Cantik gila, and music videonya sangat power haha

    ReplyDelete
  7. Suka bangunan kt rusia. Tersergam indah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu pun yer juga ...bangunan2 mereka mmg agak unik bentuknya.

      Delete
  8. nampak gaya ada juga kawan aku yang berbini gadis rusia ni.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah...doa2kan la aku ....nanti boleh la aku rekemenkan seorang dua dengan kau kan...hehe.

      Delete
  9. hehe gadis rusia memang lawa lawa.. tengok saja pemain tennis mereka..

    ReplyDelete
  10. tak salah berangan.
    tanpa keberanian,mimpi tak kan jadi kenyataan.

    ReplyDelete
  11. bila dah pandai tu ajarkan aku!

    ReplyDelete
  12. nak carik pakwe rusia la juagakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. x salah mana tahu jodoh mmg ke situ...keluar anak nanti mata kaler2.

      Delete
  13. org rusia ..?? hurmm .....

    susah jugok , diorang ni errr .... baguslah jugak ..
    very tall , I always mimpi nak jdi tinggi ...

    very like Russian , mmg pure russsian beauty diorang ni ... err tu je kut .. :3

    ReplyDelete
  14. Wanita rusia jelek,panjang dan gemuk

    ReplyDelete
  15. Wanita rusia jelek,panjang dan gemuk.Bau banget,mereka ga suka mandi,mereka juga tidak menghormati laki2.Aku tinggal di rusia.Cewek indo lebih bagus

    ReplyDelete
  16. Awek Rusia ko nak rembat, minah Melayu ko tauk kat kaki jer kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...