Pages - Menu

19 Dec 2012

Berani





Kalau ada orang bertanya gadis yang macam mana idaman dan pilihan aku?

Rupa paras kepada aku tidaklah begitu penting sangat tetapi jika yang datang itu cantik dan jelita itu merupakan bonus dan jika sebaliknya ianya bukan menjadi penghalang kepada sesuatu perhubungan.Namun secara jujur aku ini agak terlalu memilih dan tidak sembrono bila membuat pilihan untuk di buat pasangan.Biar lambat tapi puashati...hehe!

Seandainya pasangan aku itu jenis yang tidak reti duduk diam dan sentiasa sahaja ada plan itu dan ini  dalam 24jam maka ...itu memang aku suka sebab aku memang jenis yang tidak berapa reti duduk melangok tengok bulan dan bintang.Tidur dan makan seperti benda 4 kaki pendek atau macam patung yang tegak tidak bergerak di batu gua itu....hehe!

Bagi aku jika gadis itu jenis lasak dan berani tidak kiralah dalam apa benda pun dia memang sexy dari pandangan mata aku.

Lagi sexy jika tubuh badannya ada sedikit garang dan tidak begitu lemah gemalai.Tidak perlu berotot tetapi cukup dengan sedikit berkilat.Ala-ala latino sikit...hehe!Lagi hebat jika dia suka kepada pantai dan laut.Cuma untuk mencari spesis gadis sebegini amatlah sangat terhad sekali bilangan mereka di negara tercinta kita ini.Kalau ada pun kita terpaksa mencari mereka di negara tetangga jiran kita seperti di Bali atau di Phuket...wow!

Semasa aku kemurungan beberapa ketika yang lalu aku ada melepak lama di Pulau Perhentian....memang ada ramai yang begitu gadis-gadisnya tetapi teramat malang kerana agama dan negara kami amat ketara keterlaluan berbezanya....hampa sungguh tuan hamba!

Sebenarnya dia ini ada kias-kias begitu ...ahhh! slow-slow bro...ada rezeki tak kemana....!

Siapa ?

Si kelip-kelip!


chow!


20 comments:

  1. bukan memilih cuma nak pilih yang terbaik je :)

    ReplyDelete
  2. macam citarasa atlit triathlon pulak.

    ReplyDelete
  3. Dah kena pada selera.. Terus saja tanya org tuanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sidia itu blogger juga....ntah zaman bila bisa termakbul x tahu lah...hehe!

      Delete
  4. aku tahu, jna kan. Huahua. na oooo na.

    ReplyDelete
  5. hehehe.aku tau siapakah gerangan wanita tersebut.hehehe

    ReplyDelete
  6. perempuan yg kasar & ganas diluarannya perempuan yg istimewa tau :)

    ReplyDelete
  7. hahaha.. berapa kali mahu kasi hint. pikat aja dong!!! sebelum terlambat. sila buka langkah sekarang.

    ReplyDelete
  8. nk ngorat awek ganas kene la ganas juge , sila buat rmbut punk dan pakai t shirt metallica mungkin gadis berkilat tersebut berlari lari anak utk mndptkn anda

    ReplyDelete
  9. hmm..complete sungguh citarasa lelaki ni ya
    bro aku cadangkan ko approach je kalau terjumpa..

    btw, my 20 cents thought:
    u cant get what u want.
    u only can get 50% from your wish list
    and if you get almost 80%..u r awesome!

    ReplyDelete
  10. Hahaha.
    InsyaAllah jumpa nanti tu ;)

    Pasangan hidup bukan macam baju senang2 boleh tukar kalau tak suka.

    ReplyDelete
  11. yaa...memilihlah pasangan itu dasar agamanya..bukan rupa parasnya


    p/s : ape motip gambar hiasan tu? hahaha

    ReplyDelete
  12. gambar tu berani...haha~

    rmi je gadis sawo matang! :D

    ReplyDelete
  13. bila tiba masa yan tepat akan hadir insan yang tepat..
    insyaallah..

    ReplyDelete
  14. ada jodoh tak kemana. aha gitew.

    ReplyDelete
  15. jgn memilih sgt. huhu. nnt jatuh cinta dgn yg terbalik. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...